over_de_stationshuiskamer

Ontmoeten, ontspannen en werken of studeren.
Doe alsof je thuis bent.

In de StationsHuiskamer heb je als bezoeker zelf de regie. Je kiest de plek waar je wilt zitten, en als je iets wilt eten of drinken, bestel je dat bij de counter. Je kiest zelf van welke services je gebruik wilt maken. Op elk moment ben je ‘ready-to-go’.

Om je bezoek aan de StationsHuiskamer zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we je naast eten en drinken onderstaande services aan:

SERVICES

#wifi
We bieden je gratis wifi zodat je kunt werken, studeren of simpelweg je mail kunt checken. Het wachtwoord is ‘Rotterdam’, ‘Arnhem01′ danwel ‘Den Haag’, afhankelijk van je locatie.

#telefoonopladen
Een werkende telefoon is onmisbaar tijdens je reis. Daarom hebben we van de meest voorkomende merken telefoons een oplader geplaatst. In Rotterdam vind je deze op de lange donkerbruine tafel links naast de counter. 
In Den Haag is dit anders. Hier vind je deze op de twee hoge tafels bij de boekenkast.

#krantlezen
Om het wachten zo ontspannen mogelijk voor je te maken hebben we op de witte lange tafel enkele kranten voor je neergelegd.

#fijnewerkplekken
Meerdere plekken in onze StationsHuiskamer zijn voorzien van een stopcontact. Tezamen met de gratis wifi kun je hier zo lang werken of studeren als je wilt.

#zichtoptijdentrein
Om grip te houden op je reis vind je links en rechts van de counter reisinformatie van de NS. Er hangt een grote klok, zodat je altijd zicht hebt op de tijd. Mocht je opeens haastig moeten vertrekken: onze koffie is ook ‘to go’ en serveren we om die reden in kartonnen bekers, de deksels liggen voor je klaar.